Als u met de trein komt, is de praktijk erg dichtbij Station Velperpoort. Het is ongeveer 5 minuten lopen. 
Als u met de auto komt is het soms lastig parkeren in het Spijkerkwartier, vooral in de avonduren. Het is op dit moment in de wijk overal betaald parkeren, á € 1,75 per uur. Als u niet wilt zoeken, is het een optie om gebruik te maken van de parkeergarage nabij Station Velperpoort, 5 minuten lopen van de praktijk. Achter de Coop in de Spijkerlaan is er een mogelijkheid tot parkeren, ca 2 minuten lopen vanaf de praktijk. 

De tijden voor betaald parkeren zijn:

  • van maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 23.00 uur.
  • op zondag en bijzondere feestdagen van 12.00 uur tot 23.00 uur.

 In de wijk zijn parkeerautomaten. Hier kunt u een parkeerticket kopen. Het parkeergeld kan ook worden betaald via een app.

Meer informatie bij Gemeente Arnhem. Let op, in het hele Spijkerkwartier geldt parkeerzone 26071. Als u aan de Steenstraat parkeert (de winkelstraat in het Spijkerkwartier) gaat het om parkeerzone 26075. 

Veel hulpverleners zijn enthousiast over de Cirkels van Veiligheid en Vertrouwen onderdeel van de Dimence Ouder-Kind !nterventie en de Pleegouder-Pleegkind Interventie. Je kunt je bij Impluz melden als je deskundigheidsbevordering wilt ontvangen voor deze interventies. Dan bent u onmiddellijk in het bezit van deze Cirkels. Altenatief is op de website van IMH Nederland de Cirkels te downloaden. 

Back to top