Ik ben Klinisch psycholoog Kinderen en Jeugd, psychotherapeut en gedragstherapeut VGCt. Ik heb me gespecialiseerd in de diagnostiek en behandeling op het gebied van jonge ouder-kindrelaties ofwel onveilige gehechtheid bij baby's, peuters, kleuters en jongeren. Ik ben gespecialiseerd in zwangeren met psychische of psychiatrische problemen, en de behandeling van baby's, peuters en kleuters met regulatieproblemen zoals excessief huilen, slaapproblemen, eetproblemen, gedragsproblemen en trauma. Ik heb veel ervaring met ouders met psychiatrische problemen en jongeren met emotieregulatieproblemen en trauma.

Ik ben sinds 1999 werkzaam in de Geestelijke Gezondheid Zorg. Vanaf 1999 tot 2004 was ik werkzaam bij Eleos te Amersfoort. Vanaf 2004 ben ik werkzaam bij Jeugd ggz van Dimence, te Deventer. Ik ben tevens verbonden geweest aan het KIDZ Expertise team in Deventer, het Specialistisch Centrum Infant Mental Health van Dimence te Deventer dat sinds februari 2015 overgegaan in Impluz van Jeugd ggz. Mijn psychotherapiepraktijk bestaat vanaf 2011. Zie mijn Linked profiel voor verder informatie. 

 

Ik geef trainingen en lezingen over ouder-kind relaties, gehechtheid, trauma bij jonge kinderen en de invloed van psychopathologie op het ouderschap. Meer informatie over trainingen? Kijk op mijn website.  

 

Ik ben hoofddocent Infancy aan de landelijke opleiding tot Klinisch Psycholoog Kinder & Jeugd te Utrecht. Ik geef les over gehechtheid bij regionale opleidingen tot GZ-psycholoog Kinder & Jeugd. Ik ben supervisor VGCt & VKJP. Op mijn website kun je meer informatie vinden over mijn mogelijkheden voor training, supervisie of intervisie. 

 

Back to top